Over ons

Ons verhaal

Veranderende tijden brengen nieuwe kansen met zich mee. Na jaren van groei en evolutie is het tijd voor rebranding en een eigentijdse zichtbaarheid. Onze nieuwe naam en aangepaste logo sluiten nu nog beter aan bij onze toewijding en symboliseren de dynamiek en veerkracht van onze regio. Deze vernieuwing werd voorafgegaan door grondig onderzoek. We hebben kritisch gekeken naar onze sterke punten en gebieden geïdentificeerd waar we in de toekomst waakzaam voor moeten blijven. Onze kernwaarden zijn ook geaccentueerd: Verbinding, ondersteuning en vertrouwen. Als trotse lokale ondernemersvereniging wijden we ons met passie aan het creëren van een inspirerend en dynamisch zakelijk klimaat in onze stad. De slogan ‘voor iedereen’ geeft aan dat we dit doen omdat ook elke inwoner of bezoeker daar baat bij heeft. Of u nu een groot of klein bedrijf bent, een start-up of een gevestigde onderneming, een winkelier, een industrieel of een freelancer, we vormen één gemeenschap. Gedreven om zaken te doen, te innoveren en te groeien.

Samen sterk door verbinding

Bij Ondernemend Tielt brengen we ondernemers uit diverse sectoren samen.
Dit bevordert waardevolle relaties en samenwerkingen die uw bedrijf naar een hoger niveau tillen, ongeacht de omvang ervan. Interactie met collega’s, kennis delen en elkaar versterken bieden allemaal aanzienlijke toegevoegde waarde.

Samen bereiken we meer

U kunt op ons rekenen voor advies en begeleiding op elk gebied, van juridische en financiële zaken tot marketing, verkoop en netwerken. We staan altijd voor u klaar om te luisteren en doordachte tips te geven om uw bedrijf te laten groeien.

Een vertrouwde partner al jaren

Deelt u onze ambitie? Word dan nu lid van Ondernemend Tielt en sluit u aan bij de meest levendige zakelijke gemeenschap in Tielt. Samen maken we onze stad nog aantrekkelijker voor ondernemers en haar inwoners. Als u al lid bent, bedanken we u oprecht voor uw vertrouwen in onze organisatie. We koesteren de band die we met u hebben opgebouwd. Laten we blijven samenwerken om een sterk en verbindend netwerk te creëren!