Bedrijfsbezoek TVH

17 aug 2023 | Bedrijfsbezoek

Onze vereniging TMO vzw organiseert een bedrijfsbezoek op donderdag 23 maart 2023 om 18u bij TVH – Thermote & Vanhalst nv, Brabantstraat 15 – 8790 Waregem.
Wij verzamelen op de nieuwe asfaltparking recht tegenover het gebouw om 17u45 (de slagbomen openen automatisch bij op- en afrijden) waar we de verdere richtlijnen zullen ontvangen ter voorbereiding van een geslaagd bezoek van ongeveer twee uur.
Indien u wenst mee te gaan bent u verplicht om het inschrijvingsformulier in te vullen met verplichte melding van uw identiteitsnummer. Bovendien is elke bezoeker tijdens het bezoek verplicht de ID-kaart te tonen aan de verantwoordelijke.

De plaatsen zijn beperkt voor dit bezoek dus gelieve zeker in te schrijven vóór 16 maart met de melding van het aantal personen via onderstaande link. Deelname is gratis voor TMO-leden, voor niet-leden is het 5 euro.
Na het bedrijfsbezoek is er de mogelijkheid om mee te gaan eten.

Hopend op een talrijke aanwezigheid, groeten wij U met de meeste hoogachting.
Namens het bestuur,

Franky Den Baes, voorzitter Tieltse Middenstand en Ondernemingen vzw
Dirk Bekaert, bestuurslid Tieltse Middenstand en Ondernemingen vzw – dirk.bekaert@telenet.be of 0474 944 240